Kaposvári egyetem. Vélemények, tapasztalatok? L
Minden témában érdekelne. :) Tanárok, oktatás, hallgatói élet, társaság, kollégium, lehetőségek stb.
Kaposvár, mint város? Tényleg olyan veszélyes mint aminek néhányan mondják?
Szia! Én az egyetemet csak hallomásból ismerem és eddig csak rosszat hallotam róla. De nagyobb felvilágosítással nem tudok szolgálni.
Viszont kaposvári vagyok Úgyhogy arról tudok mesélni. Először is nagyon sok a cigány. Szinte külön városrészük van, de amúgy mindenütt ott vannak. De nem gondolom hogy veszélyesebb lenne akármelyik városnál. Pécs is ugyanilyen. A legnagyobb gond szerintem az hogy egy dögunalom ez a hely. Semmi látványosság, semmi szórakozási lehetőség... Persze sok felújítást csináltak, de ez inkább csak álarc. Belülről rohad az egész. Mondjuk azért a táj szép. Deseda, Gyertyános...stb.
Szóval szerintem ne Gyere!
te már nem kérdeztél ilyet korábban? nem beszéltünk már? :D
(írj privát üzenetben, akkor tudok mesélni az egyetemről. ide a kérdéshez nem fogok már visszanézni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!