Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akkor most ez hogy is van?...

Akkor most ez hogy is van? (kereskedelmi suli)

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretnem kérdezni, hogy jelenleg 9-es vagyok vendéglátó szakon, de én azzal számoltam, hogy szakács gyakorlat lesz, de ehelyett pincér gyakorlat van. Kérdeztem az osztalyfonokot azt mondta, hogy LEHET, hogy 10-ben szakacs/cukrasz gyakorlat lesz. A gyakorlatot tarto tanar pedig mindig olt mindenkit, hogy milyen hulye stb es megemlitette, hogy jövőre meg tobbet kell megjegyezni pincérkent. Akkor most a 4 ev alatt csak pincér gyakorlat lesz? Teljesen oasze vagyok zavarodva es azzal az indokkal jottem ide, hogy szakács gyakorlat lesz stb. Ebben ti tudtok segiteni? Masnak is volt mar igy? Válaszaitokat elore koszonom (fogalmazasert bocsánat, gyorsan irtam es nem igazan gondoltam at, hogy mit irok csak ami jott)

2015. máj. 6. 15:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!