Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igazságtalanul csak engem...

Igazságtalanul csak engem vádolnak egy ügyben, és a szüleimmel akarják kifizetni egy osztálytársam kárát. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Múlt héten történt hogy az egyik kiközösített srác telóját egyszerű szivatásból elvette az egyik haverom, az meg vissza akarta kapni így a haverom szólt hogy kapjam el, mert dobja. én elkaptam, jött a srác akié a telefon majd szólt egy osztálytársam hogy dobjam neki, így felé dobtam messzire de az a marha olyan lyukaskezü volt h elrepült a telefon a keze mellett és betört a kijelzője. A srác egyből ment árulkodni és az ofő az egész ügyet rajtam akarja leverni, pedig nem én vettem el a telefonját, nem én voltam a béna hogy ne tudjam elkapni hanem az aki kérte hogy dobjam neki. Haveromban volt gerinc bevallotta hogy ő vette el a telefont és megerősítette hogy igazat mondok, de az akinek dobtam a telót tagadja hogy ő kérte volna hogy dobjam neki és ő miatta tört össze. A haverom csak egy figyelmeztetést kapott nekem meg igazgatói járt. Szüleim akarnak beszélni annak az osztálytársamnak a szüleivel aki eltörte a telefont mert nem kapta el, de elzárkóznak.
2015. máj. 6. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem itt csak te vagy a hibás. És egy idióta vagy, már bocs.
2015. máj. 6. 14:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem én vettem el a telóját hanem a haverom..
2015. máj. 6. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
teljesen ártatlannak érzed magad az ügyben?
2015. máj. 6. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Basszus, te is hibás vagy. Mióta dobálózunk más értékeivel?
2015. máj. 6. 14:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted, nem az számít, ki vette el a telefont, vagy ki nem kapta el, te voltál az, akinek utoljára a kezében volt, mielőtt eltört volna. Te okoztad a kárt, fizesd is ki! De nem csodálom, hogy nem bírod felfogni, a szüleid sem semmik, szó nélkül ki kéne fizetniük vagy fizettetniük a kárt veled.
2015. máj. 6. 14:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ártatlan de a telefont fizesse ki az aki kérte hogy dobjam neki mert elkapja ennyi
2015. máj. 6. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez az amiért megérdemled. A bűnösök közt cinkos aki néma. Átértelmezve a ti esetetekre is igaz, fejet hajtottál az előtt, akit hibáztatnál azzal hogy tovább dobtad neki. Amint hozzád ért a telefon, vissza kellett volna adnod kérésére a tulajdonosának. Nem tudom hány évesek lehettek, de intelligencia alapján úgy 12 évnél többre nem saccolok.

Most komolyan ? Egy ilyen egyszerű szituációt tényleg nem tudsz mérlegelni? Egy kiközösített szerencsétlen gyerekről van szó. Nem azt mondom hogy barátkozz vele, vagy segíts neki, DE KÉRLEK, legalább annyi emberség legyen benned hogy nem rúgsz bele még egyet.

Remélem mindhármatokat jól szájon baxnak 1-2 és majd rájöttök a dolgok mivoltjára!

2015. máj. 6. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé benne vagy a dologban te is. Eleve mást így nem szívatunk. Kettő most miért kellene elhinnünk a te sztoridat? Lehet te dobsz úgy mint egy 3 éves és azért nem kapta el. ha lenne bennetek vér és tényleg haverok vagytok ahogy leírtad akkor hárman odamennétek hozzá és bocsánatot kérnétek és elharmadolnátok a költségeket. Ez a legtisztább.
2015. máj. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!