Szerintetek milyen a Madách gimi?
Figyelt kérdés
főleg nyelveket szeretnék tanulni, és még a magyar is vonzz
Ha ezeket nézzük akkor oda menjek?
2015. máj. 5. 21:43
1/5 anonim válasza:
A budapesti? Jövőre felvételizel?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, és érdeklődnék, mert a családomnak tetszik, csak hát érdekelne olyan véleménye is aki mondjuk oda jár/járt, vagy akár tanít ott. Te mit tudsz róla?
2015. máj. 6. 21:45
3/5 anonim válasza:
Én oda járok, ha van konkrét kérdésed, akkor nyugodtan írj! :)
4/5 A kérdező kommentje:
00:18
milyen iskola? Milyen a közösség, mind tanárok, mind a diákok szempontjából? még az is érdekelne, hogy egyetemre külföldre mennék, és hogy milyen ösztöndíjak vannak? egyáltalán olyan-e a nyelvoktatás, hogy nem lesz különös bajom odakint!
2015. máj. 10. 12:56
5/5 anonim válasza:
Erős humán szakterületei vannak a sulinak (konkrétan nincs reál szak) szóval ha nyelvet akarsz tanulni, vagy "a magyar is vonzz" akkor jó választás lenne neked a suli :) Én jeles bizivel, és 78pontos központival jutottam be kilencedikként, szóval nem egy ördöngösség bejutni, de persze tanulni kell hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!