Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Forduljak az igazgatóhoz? Mit...

Forduljak az igazgatóhoz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7.-ik osztályos vagyok és a matek tanárom folyton elmebetegez, alkoholistáz minket, és egéb ____ szavakat használ. Behozza a politikát az iskolába, rasszistázik, NÉHA lök - illetve enyhén üt minket. A dolgozatot az osztály felétől 10 perccel előbb beszedi, az osztály másik fele még írhatja. Engem sűrűn lecigányoz, pedig qrvára magyar vagyok, még a bőröm is fehér, és sápadt... A szüleim is és a többi ősöm is, a régi családi felírásaink alapján (igen nekünk van ilyen.)

És folyton, a 15-20 perces szünetekben bent tart minket, illetve a 15 perces szünetből vagy az egészet, illetve 5, legtöbbször 10 percig tart bent minket.

előfordul hogy a szünetben irat dolgozatot. Ja a szünetre nem is mehetünk ki mert igazolatlant írt be.

Az 5.-ik és a 6.-ikos anyagot tanítja. Öreg a tanár, és még jövőre is ő lesz a tanárom, mert akkor megy nyugdíjba. Nem bírom. Folyton fenyeget minket hogy megbuktat, meg hogy megüt/megrúg/nekünk megy.

És ki van akadva amikor teli torokból ordibál velem, beír egy egyest, és leelmebetegez, meg fenyeget hogy megbuktat, és ekkor azon van kiakadva hogy bekönnyezik a szemem. Az én szüleim nem nézik jó szemmel a rossz jegyeket,ha rosszat kapok megvonnak valamit tőlem. Pl: telefon, tv, gép, és ha egymás után sokszor kapok egyest, akkor egész nap bent kell lennem, és tanulnom. és senki nem áll 3-asnál jobban matekból. Én most kettesre állok, TAVALY nem ő volt a tanárom, és Színötös voltam belőle, és ajándékot kaptam ezért év végén a sulitól. Utálom ezt a tanárt.

a szüleim nem szeretnének bemenni az igazgatóhoz, mert már beszélt vele, és akkor egy hétig volt a tanár normó. Az ofőnk nem tesz semmit, az osztály szerint fél a tanártól. Anyám azt mondta, hogy ha 5 perccel a kicsengetés után nem enged ki akkor rohanjak ki a teremből az igazgatóhoz és jelezzem felé.

Kkorrepetállást nem tart.

Szerintetek menjek át az igazgatóhoz?

Néha beleverném a qrva interaktív táblába a fejét.

Bocsi hogy hosszú lett :(

2015. máj. 5. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérjetek másik tanárt
2015. máj. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!