Az az igazság, hogy most így 1 nappal a matek érettségi előtt nagyon be vagyok sz*rva! :D
Esetleg valami tipp? Tapasztalatok? Mindenki aki túl van rajta : "Jaj semmi az egész, függvénytábla.." Hát én nem érzem így :/ Ez a mumusom már ki tudja hány éve, de most utolért a végzetem...:( :DDD
Tapasztalat: ne parázz! Az első része nagyon könnyű szinte minden évben, ha kicsit nehezebb is akkor sem kell húderosszra számítani. Ha jól emlékszem az 30 pont, abból 25-tel már meg is van a 2es. Ha nem megy annyira a matek akkor ez gondolom nem lesz feltétlen 25/30, de a II. részben könnyű ehhez részpontokat szerezni, főleg a függvénytábla segítségével. Azt még olvasd át, sokat segít ha tudod mit merre keress nagyjából.
2015. máj. 4. 23:08
12/18 Tom Benko válasza:
Nem, 80g/m^2 papírra nyomják. Ehhez legfeljebb a tinta adódik hozzá, már ha nagyon precízek akarunk lenni. Nálunk az igazgató az egészet egyben, kézben elviszi.
2015. máj. 5. 09:47
13/18 anonim válasza:
Szerintem a kettest könnyű elérni.Az ötöst viszont nem:D
2015. máj. 5. 14:31
14/18 A kérdező kommentje:
K*baszott nehéz volt szerintem... Csoda ha meg lesz a kettes...
2015. máj. 5. 15:08
15/18 anonim válasza:
#12 Bazzz, mire leesett a poén :D
Amúgy minden évben ez van, a többség írja, hogy mennyire nehéz volt, míg az előzőek milyen könnyűek voltak. Plusz itt hozzájön az is, hogy "élesben" írod, nehezebbnek tartod.
Az első része kicsit nehezebb volt tényleg, mint a tavaly, de a második fele sokkal egyszerűbb, simán meg lehetett írni ha csak a 2-es volt a cél.
2015. máj. 5. 20:07
16/18 anonim válasza:
nálam is csoda lesz a 25%... alig várom a törit
2015. máj. 5. 20:58
17/18 anonim válasza:
Nekem szerintem 50% körüli lesz... Nagyon gáz, pedig esküszöm készültem rá. Az első rész még jól ment, de a második katasztrófa volt.
Én a töritől nagyon félek, mivel semmit nem tudok. :/ De igyekszem kreatív lenni az esszéknél, még most vázlatosan átnézem a fontosabb eseményeket.
2015. máj. 5. 21:22
18/18 anonim válasza:
Olyan nehéz nem lehet, nálunk az emeletre hozza fel a vezetőség legkövérebb tagja, és még csak nem is szedi szaporán a levegőt utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!