Műelemzésnél mennyire veszik szigorúan az 500 szót?
Figyelt kérdés
Ha pl. csak 400-450 szó lett, akkor az értékelhetetlen ?2015. máj. 4. 16:33
11/19 anonim válasza:
Na akkor mégiscsak érdemes számolni a szavakat
írás közben vagy utána - ha ennyire komolyan veszik
12/19 anonim válasza:
Én most utánanéztem, és kiderült, hogy a terjedelem a 9 szempont közül csak egy, szóval nagy pontveszteség nem lehet, ha valaki kevesebbet írt. Szóval, ha valaki 2-3 oldalban letudta írni azt, amit más 4-5-ben az nem probléma. A lényeg, hogy ne legyen kirívóan rövid vagy túlságosan hosszú.
13/19 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is olvastam, de látod, valakinek a magyartanár mondta hogy 500 szó alatt nem értékelhető, ezért kételkedem részben. Remélem neked van igazad és hogy a javítókulcs legalább ennyiben korrekt, hiszen leírva nincs az hogy 500 szó alatt nem értékelhető.
2015. máj. 4. 20:35
14/19 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett -
Lehet mégis megvan neked az ötszáz szó, csak nem számoltad (emlékszel)?
15/19 A kérdező kommentje:
Már időszűkében éreztem magam, elkezdtem számolgatni az első oldalon lett nagy vonalakban 140-150 szó nagy vonalakban, de a névelőket nem számítottam bele (német érettségit alapul véve, ott nem számítanak). 3 és 1/4 oldal lett kb. Az 1/4 oldal elfedi a kihúzásaimat. Lehet hogy megvan az 500 szó. Azért sajnálnám ha e miatt buknék meg, vagy épphogy elcsusszanék szóbelire. De már nem parázok rá mert nem tudok mit tenni vele, a drukk kicsit elvitt és nem voltam figyelmes.
2015. máj. 4. 20:46
16/19 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom, csesztetni fogom a tanáromat hogy adjon infót róla, megüzenem a jövő nemzedékének a tutit! :)
2015. máj. 4. 20:47
17/19 anonim válasza:
Ha megvolt a három oldal, akkor kb. háromszor százötven szó vagyis e négyszázötven (szó) biztosan megvan -
18/19 anonim válasza:
Meg ha még beleveszed a névelőket is (amiket most nem számoltál bele), akkor majdnem megvan az ötszáz szó -
Hát sok sikert
19/19 A kérdező kommentje:
Igen, evvel tisztában vagyok hogy 400 szó felett írtam, valószínűleg 450 is megvan, névelőkkel együtt pedig bőven meg van, csak bizonytalan, hogy beleszámolják-e azokat is.
2015. máj. 4. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!