Változtassak sorrendet? Szüleim megértenék? Mit csináljak?
5 egyetemet és 3 szakot jelöltem meg.
az egyik szak nehezebb, többet kell majd tanulni, de azzal szinte biztos, hogy lesz állásom, és a fizetés sem lesz rossz.
a másik kettő hasonlít egymásra, élvezném a tanulást, de keveset keresnék a jövőben.
a jobb fizusat jelöltem meg első helyen, az államit. utána a másik kettő állami, aztán a jobb fizus költséges, másik kettő költséges.
de átgondoltam, szeretnék a jobb fizusra menni, de csak akkor juthatok be oda, ha megváltoztatom a sorrendet, és a fizetőset előrébb veszem. nem tudom, szüleim mit szólnának hozzá. azt mondták, kifizetik, de jobban örülnének persze, ha államira mennék.
hogy mondjam el nekik? egyáltalán változtassak sorrendet?
ha már beírtátok a költségest, szóval engedték a szüleid. akkor miért ne?
mondd meg nekik, hogy arra a szakra szeretnél menni. és ha az államira nem vesznek fel, akkor meg tuti a másik szakra vennének fel. szóval jobb lenne ha a kedvenc szakod fizetősét írhatnád 2.helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!