Krúdy Gyula Gimnázium Nyíregyháza. Szerintetek jó iskola?
Figyelt kérdés
Még csak 7.-es vagyok de nagyon szeretnék Krúdys diák lenni. Egyik barátnőmet aki most nyolcadikos felvették biosz-kémiára és mondtam neki hogy hát én eléggé be vagyok rezelve. Nem vagyok egy nebántsdvirág de egy ilyen nagy arc sem. Nem tudom milyen lenne a suli mert én alapjába véve nem vagyok normális ember nem tudom befogadnának e. Tanárok milyenek? Amúgy az emelt szintű matek nagyon kemény? Anyukám szerint nem tudnám megcsinálni és miatta el is bizonytalaondtam...bocs a sok kérdésért de tényleg nagyon félek2015. ápr. 29. 20:46
1/2 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel, írj privátot, szívesen válaszolok minden kérdésre.
2/2 anonim válasza:
Én is most leszek nyolcadikos szeptembertől, bioszra szeretnék menni. 😁 Tesóm odajárt, a közösség nagyon jó, mindenki barátokra talál. ;)
Ha matekra mész, (azt hiszem)azt jelenti, hogy te már eldöntötted, hogy majd vmi matekos egyetemre mész (pl. közgazdász). Általában a matektagozaton, 25 fiú és 10 lány van, szóval erre is számítani kell. A tanárok között vannak jók és rosszak is, sokan járnak magántanárokhoz.
Remélem, segítettem 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!