A kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium angol kéttanítási osztályára mennyire nehéz bekerülni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 16:52
1/3 anonim válasza:
Nekem ma jött meg a levél, h felvettek, 166 pontom van a 200-ból. Nem igazán értek ehhez, de remélem, azért tudtam segíteni.
2/3 bencecocktails válasza:
Én írtam egy elég gyenge (23 pontos) matek felvételit, meg egy 40 pontos magyart, félévkor kitűnő lettem, tavaly év végén pedig volt 3 négyesem. Így a bizonyítványok nélkül 24. vagyok a listán, és 32 diákot vesznek fel.
3/3 anonim válasza:
Nem olyan vészes, ne aggódj. :) Én is kéttanos voltam, és imádtam. Csak bátorítani tudok mindenkit, hogy ide jelentkezzen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!