Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Soter-Line Oktatási központ...

Markus55 kérdése:

Soter-Line Oktatási központ (Blaha Lujza tér). Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
OKJ képzéseket nézegettem ott, kíváncsi lennék megéri-e. Illetve vannak-e tapasztalataitok az intézménnyel kapcsolatban
2015. ápr. 28. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szerettem, jó tanáraink voltak, magasan volt a mérce, nem puszira kaptuk az okj bizonyítvànyt.
2015. ápr. 28. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ, hogy milyen a képzési felelősöd. Tudok két olyan tanfolyamukról, ahol minden nagyon flottul zajlott, tényleg minden rendben volt. Volt egy, ahol az első hónapokban 3-4-szer változott az órarend, képzés időtartama, de aztán az is kiforrott.

A tanárok, tananyag minden rendben volt, de a szervezés nekünk nem volt jó.

2015. ápr. 28. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekünk se volt állandó órarendünk, de senkit nem zavart. A modulrendszer ilyen. Leadták a tananyagot, modulzáró vizsgát tettünk, és jött az új modul, új órarenddel.
2015. ápr. 28. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az volt a probléma, hogy nem mindegy, hogy hétköznap este van a képzés vagy hétvégén, mikor fejeződik be. Nappalin nem számít hogy vannak pakolva az órák, de munka mellett szerintem nem mindegy.
2015. ápr. 28. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
A vizsgáért kellett külön fizetni?
2015. ápr. 28. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, a vizsga fizetős volt.
2015. ápr. 29. 07:38
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Én aránylag hamar felismertem hogy mekkora lehúzás, és kiszálltam 2 hónap után, így is jó sokat buktam rajta. Ebben a döntésben szerepet játszott az is, hogy megmutatva a tananyagot egy rendszergazdának és egy programozónak, finoman sem volt róla jó véleménye egyiküknek sem. Az is elég riasztó, amit az egyik tanárunk mondott, hogy a programozásra figyeljünk, mert 14-ből 13-man abból buktak... Hm, erről korábban nem volt szó, hogy ilyen arányokban bukik a jónép a 60 ezres vizsgán! Nem, persze, nem a suli érdeke, na jó, ne menjünk bele. Felháborított hogy a tananyag belépőkódját a modulzáró előtt egy nappal kaptam meg, az e-mailjeimre SOHA nem válaszoltak (pedig külön kérés volt hogy ha bármi van, e-mailt írjunk), bármit akartam, telefonon is nehézkes volt. Kicsit azt látom, amit írtak is a suliról valahol a neten, hogy amíg tejelsz, addig érdekes vagy, utána be.....od. Aki jót akar magának, kerülje el messziről ezt az intézményt, saját keserű tapasztalatok alapján írom ezt.
2018. okt. 21. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es! Ezt az infót kitől hallottad? Én is ott végeztem, programozást, méghozzá most novemberben. 25 emberből 24 átment, az az egy, aki nem, az nagyon ostoba volt. Az én emailjeimre a tanfolyamszervező készségesen válaszolt. Néha ugyan voltak kommunikációs problémák, de az még elment. A tanárok nagyon jól voltak, viszont külön kell tanulni pl. a youtube segítségével, mert amit veszünk, azt kivesézzük, de a vizsgaanyag elsajátításához ez még kevés. Felnőtt emberek járnak ide, nem gyerekek, ráadásul már szinte mindenkinek van nete, így tud keresni ott anyagot. Ja és még mindig van 1-2 olyan hely, ahol még kérik a papírt, de szerencsére ez már egyre kevesebb. Én azért a biztosra mentem. Szóval száz szónak egy a vége, programozásból mindenki átmegy, akinek van minimális érzéke hozzá és nem csak magol.
2019. nov. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!