Van valami egyetemi szabály arra, hogy hány hallgatónak kell minimum átmennie egy vizsgán? ( SOTE)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 09:52
1/5 anonim válasza:
Nem ismerem a SOTE szabályzatát, de biztos vagyok benne, hogy ilyen szabály nem létezik, és láttam is már másik egyetemen, hogy egy vizsgán mindenki megbukott, sőt olyat is, amikor egy tárgyat mindenki bukott.
2/5 anonim válasza:
Olyan szabály szokott lenne, hogy ha x százalék nem megy át a vizsgán, akkor nem a legjobb szó, de "ellenőrizni" kell, hogy ez miért is történt. Fel kell deríteni az okokat. Gyakorlatban ezt nem tartották be, volt olyan vizsga, ahol 90%-os bukás ellenére a vezetőség a rengeteg panasz ellenére sem tett semmit, kutya kutyát nem mar meg alapon.
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a szabályzatban. Nálunk az ELTE-n úgy van, hogy ha kétharmadnál több diák bukik meg egy vizsgán, akkor ezt lehet jelezni a HÖK-nek, a HÖK pedig eldönti, hogy indít-e felülvizsgálatot, abban az esetben a tanszéknek van joga dönteni.
4/5 anonim válasza:
Én nem a SOTE-ra járok, de nálunk elvileg ha nem megy át senki, érvénytelen a vizsganap. De hogy ilyen történt e már, hát olyat még nem hallottam.
5/5 anonim válasza:
De olyanról viszont tudok, hogy a tanár csak azért engedett át egy vizsgázót, mert vkit át kellett neki. Aztán hogy ez is mennyire igaz :D Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!