Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Te egyetemed/fősulid milyen?...

A Te egyetemed/fősulid milyen? NEM az egyetemi életre gondolok most, hanem az oktatásra.

Figyelt kérdés

Megéri végigülni az előadásokat? Na jó, milyen arányban vannak a jó és az unalmas, semmit se érő órák?

Értik a tanárok a dolgukat? Értenek ahhoz, amit tanítanak?

Ha TDK dolgozatot szeretnél írni egy témából, ami felkeltette az érdeklődésedet, van tanár, aki segít? Ha nem tud segíteni, módosítja a témát olyanra, amiben már tud?

Szakdolgozat témaválasztásnál segítenek? Ha neked nincs témád, akkor segítenek találni? Van elég belső téma, amihez nem kell külső konzulens?

Van elég gyakorlati óra? Amikor mértek, terepre mentek, esetleg üzemet látogattok?

2015. ápr. 27. 19:23
 1/1 A kérdező kommentje:

Ezek a dolgok nekem most NAGYON FONTOSAK!

Ha én állok hozzá rosszul az egyetemhez, lehet nem nekem való és OKJ-ra fogok menni.

Ha meg az én sulim sz.r, megpróbálom még egyszer és végigszenvedek egy mesterszakot.

Neked két-három mondat, nekem pedig esetleg már ez is segítség lehet!

2015. ápr. 30. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!