Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE BTK mennyire kompetitív?

ELTE BTK mennyire kompetitív?

Figyelt kérdés
Nyilvan aki tanulni akar odamegy, de mennyire nagy a versenges? Mindenki magaban el van es nem oszt meg semmit az orakrol? Persze lehet, hogy ez fugg a szakoktol is, de altalaban azert mi a jellemzo?

2015. ápr. 26. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Segítünk egymásnak, ha erre gondolsz, de megfontolom, kinek segítek. Aki azért kér jegyzetet, mert egész órán FB-ozott, annak nem adok, csak annak, aki amúgy bejár, csak most nem tudott bejönni. De sokan nem válogatnak.
2015. ápr. 30. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez minden egyetemen így van. :D Legalábbis én a PTE-n sem adtam soha olyannak jegyzetet, akiről tudtam / tudtuk, hogy milyen alak... Egyébként hallottam jót és rosszat is. Én mesterre jelentkeztem, eléggé izgulok, hogy milyen lesz a légkör. Szóval megnyugtatásra lenne szükségem. :D
2015. júl. 22. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!