Orvosi egyetem költségek?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mennyi pénzt érdemes félre rakni ahhoz hogy mindent kitudjak fizetni az első hónapba az orvosin leszámítva a kolit, kaját. És államilag támogatottra kerülnék be.
Hát az a helyzet, hogy milyenek az igényeid? :)
Én mindenkinek azt javaslom, hogy - amennyiben nem okoz gondot a kijelzőről való tanulás -, szerezzen be egy tabletet. Ez drágának tűnhet, de az évek alatt sokat spórolhatsz vele.
Most egyébként is történt egy baromi jó dolog, tankonyvta.hu-ra rengeteg medicinás könyv felkerült, többek között a funkcionális anatómia is. A Sobottát (ami üzletben 42e Ft) szintén le tudod tölteni egy csomó helyről, ezt is megspórolhatod.
Így azt mondom, hogy olcsón ki lehet jönni, csak a tabletbe kell befektetni.
Ha ez nem jön be...
Akkor ott vannak a fénymásolt könyvek. Az anat atlaszt mondjuk mindenképp érdemes eredeti példányban beszerezni, ez nagyobb kiadás, azonban minden mást (talán a funkcionális anatómiát és az orvosi embriológiát kivéve) meg lehet szerezni fénymásoltan. De így is jó 50e lesz minimum a kezdőösszeg.
Első vagyok :)
60e Ft körül már lehet elég jó minőségű tableteket venni, ezek nem valószínű, hogy csak úgy tönkremennek :)
Persze minden lehetséges.
De nekem mindenem megvan PC-n/felhőben is, szóval ha ez meg is történne, akkor megvan minden laptopon, vagy bárhonnan el tudom érni az anyagokat. Na meg ugye ott a könyvtár végső esetben.
Egyébként +1 előny: bármit be tudsz vele fényképezni saját magad is, a képeket beteszed egy pdf fájlba, és kész az e-book :D
Mindenesetre érdemes lesz nézegetni az aukciós/adás-vételes oldalakat (vatera, olx stb.) illetve a facebookos, direkt orvosi könyvekre specializálódott oldalakat, mert néha a bolti ár töredékéért rálelhetsz egy-egy szuper példányra. Én az eredeti könyveket általában így szerzem meg (ha igény van rá), szerintem még semmit nem vettem meg boltban rendes áron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!