Melyik a jobb Gimnázium? Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium (Debrecen) vagy a Medgyessy Ferenc Gimnázium (Debrecen)?
Mi a véleményetek erről a két gimiről?
Melyikben jobb az oktatás? Melyik az erősebb?
A válaszokat előre is köszönöm.
szia! én nem járok egyikbe sem, de felvételiztem mindkettőbe.
az medgyesiben első voltam, a csokonaiban pedig kb 20.
szóval ez alapján arra következtettem, hogy a csokonai valamivel erősebb.
jár mindegyikbe barátnőm.
igazából attól függ milyen osztályba mész.
ha kicsit művésziesebb beállítottságú vagy és ilyen speckó rajz vagy tánc tagozatra mennél, akkor a medgyesit ajánlom. ott a közösségre azt hallottam hogy nagyon jó, sok program van, összekovácsolódnak az osztályok.
a csokonaiban elég sok osztály van. ilyen általános osztályba én nem mennék, akkor már inkább valamelyik nyelvi osztályba.
ha érdekel az olasz, akkor a nyekes osztályában vannak lehetőségeid. akiket ismerek és oda járnak, azok már rég letették a nyelvvizsgát, voltak is kint valami csere programmal.
de én a csokonaiból nem hallottam olyan jó történeteket a közösségről illetően.
szóval több ismerősöm van, mindkettőből. az ő véleményük alapján a medgyessy jobb.
de a csokonaiban szerintem kicsit erősebb a képzés.
a csokonai meg sokkal szebb belülről szerintem, modernebb, nem olyan régen épült. ott van mellette a villamos is stb
:)
Az emelt német osztályba jutottam be. Remélem, hogy jó lesz. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!