2. kerületi Móricz Zsigmond Gimnáziumról vélemény?
Figyelt kérdés
Jövőre megyek oda, és kíváncsi lennék a véleményetekre. Olvastam hideget-meleget is, (én egy fantasztikus iskolának tartom, a jövőbeli osztályfőnökömet személyesen is ismerem, és egy állat az ember, imádom) és kíváncsi lennék hogy Ti (lehetőleg akik oda járnak) mit gondolnak róla. Most is egy erősebb kategóriájú iskolába járok, nagyon jó átlaggal (félévim volt 4.81[abból pár 4-es az ének, rajz, stb] ) Tehát várom mindenki véleményét, előre is köszi ^^2015. ápr. 24. 22:21
1/3 anonim válasza:
Én oda járok, most vagyok 9.-es és nagyon szeretem. Nagyon jó az osztályunk, és jó a hangulat a suliban is. A jó jegyekért tanulni is kell, szerintem erős gimnázium. Ki lesz az osztályfőnököd?
2/3 anonim válasza:
Szia! Én oda járok, ha gondolod írj rám nyugodtan privátban. :) Ki lesz az ofőd, melyik osztályba fogsz járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!