Hogy érjem el, hogy (év végén) matematikából meg legyen a kettesem?
Figyelt kérdés
Jelenleg 1,74-re állok, ha a mai dolgozatomat egyesnek számolom (és valószínűleg egyes lesz). Ha kettes, akkor 1,86. A tanár 1,9999 felett adja meg a kettest. Tizenkettedikes vagyok, így április 27-28 lesznek az utolsó tanítási napok. Tehát még 2 tanítási nap, DE több dolgozatot már nem írok.
Hogy érjem el, hogy még idén májusban mehessek érettségizni?
2015. ápr. 24. 14:42
1/7 anonim válasza:
Sírásba hajló könyörgéssel.
Tanulni kellett volna
2/7 anonim válasza:
Ha meglesz kettes, meg fogja adni (1,8-ra meg szokták adni)
Ha nem, akkor nagyon nagyon szépen megkéred, hogy felelhess, vagy írhass vagy valami, mert ezen múlik az érettségid.
3/7 anonim válasza:
És el fogod érni a 25% ot érettségin ?
Szerintem nem.
4/7 anonim válasza:
Nekem tavaly a matektanárom 1, 5re megadta a kettest érettségi előtt. Mondta, h tanuljak meg pár fogalmat és mondjam el neki 2 nap is és beírta 5ös feleleteknek, így kijött az 1,99
5/7 anonim válasza:
Ja és amúgy az érettségim meg 4es lett, szóval az év végi jegy lett csak siralmas. :D
6/7 A kérdező kommentje:
#3-as. A matek érettségitől egyáltalán nem tartok, abból a kettes biztos, hogy meglesz.
2015. ápr. 24. 15:20
7/7 anonim válasza:
nincs egy picit alacsonyan az a léc? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!