Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha hr-es szeretnék lenni,...

Ha hr-es szeretnék lenni, miből kell érettségizni?

Figyelt kérdés
a budapesti bkf főiskolát néztem,de nem tudom,hogy milyen érettségit kérnek. Illetve milyen tantárgyak lesznek?

2015. ápr. 24. 09:54
 1/3 anonim ***** válasza:

-Felvi.hu

-A tantervhez meg beütöd, hogy emberi erőforrások tanterv, majdnem mindenhol ugyanaz.

Ha jót akarsz magadnak, akkor matekból és nyelvből húzzál bele minél jobban. Ezeket fogod a legjobban hasznosítani ott. De egyébként a BKF magániskola, nincs államilag támogatott emberi erőforrások szak.

2015. ápr. 24. 10:16
 2/3 anonim válasza:

HR szakma nem igazán olyan, amihez életkérdés lenne, hogy milyen érettségid van...

mert ha pl elmész egy értelmes szakmára, mint pl valamilyen müszaki/mérnöki terület, ott megfelelően megalapozott matematikai/természettudományi ismeretek nélkül nagy eséllyel ki fogsz hullani...

De egy HR-esnél nem hinném, hogy bármit is kérdezni fognak tőled, ha jól nézel ki és meg tudsz szólalni...

tehát szerintem egy HR-esnek semmilyen speciális ismeretre nincs szüksége, hiszen ugyis a női "megérzés" miatt fogja kidobálni az amugy UGYANOLYAN jó embereket...

2015. ápr. 24. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig egy HR-esek ezt tudni kéne...
2015. ápr. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!