Mesterképzésre (Kriminológiára), hogyan kell jelentkezni?
De a felvin belül, hogy mikor most is csak alapképzéseket látok? Nem látok, egy MA képzést se meghirdetve, pedig szerintem kéne: [link]
Tehát itt, ha egy egyetemre rá megyek, egyinél se látok MA képzést.
Azért, mert nem figyelsz eléggé. Megnyitod az oldalát valamelyik intézménynek, ott van egy olyan pont a szakok felsorolása előtt, hogy:
"Meghirdetett képzések 2015 szeptemberi kezdéssel
Alapképzésben, egységes osztatlan képzésben és felsőoktatási szakképzésben meghirdetett képzések
Felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára meghirdetett képzések
Szakirányú továbbképzések"
Na, itt a legfelső van alapból kiválasztva, de ha a másodikra kattintasz, akkor a mesterképzéseket fogja kiírni.
Hát az ELTE ÁJK semmi ilyet nem találok.
De amúgy se értem, hogy ez hogy fog majd segíteni, a felvételi jelentkezés kapcsán? Azt tudom, hogy milyen dokumentumokat néznek, meg hogy mi mennyi pontot ért, én a felvi.hu-n nem tudom ,hogy kell jelentkezni MA-ra
Megvan. Úgy értettem, hogy az intézmény honlapján, kell nézni, nem a felvin, mert azt nem írtad. De mindegy meg van, köszi szépen.
És Utána ugyan úgy megy a jelentkezés mint BA-n? És hány képzésre lehet jelentkezni minimum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!