Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen suli a pécsi 1. gyakorl...

Milyen suli a pécsi 1. gyakorló általános iskola?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 20:20
1 2
 1/15 anonim válasza:
A vàros legjobb iskolâja! Ezt értsd mindenre!!! Tanàrok, erőssèg, tovàbbtanulási lehetősègek, felszereltsèg... Sorolhatnàm...szóval szerintem a vàros legjobb iskolája minden tèren
2010. febr. 22. 20:21
 2/15 anonim válasza:
Csütörtökön lesz nyilt nap... www.gyak1.pte.hu itt többetis megtudhatsz... De én is csak ajánlani tudom
2010. febr. 23. 18:16
 3/15 anonim válasza:
Tényleg nagyon Jo a suli...!
2010. febr. 23. 18:17
 4/15 anonim válasza:
Utolso vagyok! Azért monom mert a lányom odajár... Csak ajánlani tudom :)
2010. febr. 23. 18:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam más véleményekre is. Az én gyerekem is odajár de még egyszer nem vinném oda.
2010. febr. 24. 14:52
 6/15 anonim válasza:
miért?
2010. febr. 24. 16:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Először is a gyerek nagyon jól tanul. Tehát gondolhatnátok ez nem lehet probléma. Ennek ellenére többször észrevettük /és más szülők is/, hogy alapvető dolgokat nem tud. Egy viszonylag egyszerűbb, nem ilyen felkapott iskolába járó más gyerek viszont kapásból válaszol arra amire az én gyerekem csak NÉZ. Úgy gondolom nagy a rohanás és a kapkodás az anyagban ezért nem tud elmélyülni az anyag a fejekben. A másik amitől a hajam égnek áll az, hogy iszonyúan le vannak terhelve. Szerintem feleslegesen. A pedagógusoknak meg/tisztelet a kevés kivételnek/ nincs igazán türelmük a gyerekekhez.
2010. febr. 24. 17:10
 8/15 anonim válasza:
Na hát hogy a gyerekek le vannak terhelve ez így nem igaz! én is oda járok 8.os vagyok... És a tanároknak nagyon sok türelmük van...sok is...(én már csak tudom..) Az igy nem igaz hogy az alapokat nem tudják,( legfeljebb ő nem tanulta meg) nézd meg a kompetencia mérés eredményeit... legjobb a városban... sőt..országon felüli az átlag, ott pedig az "alkalmozott" tudást kérdezik. És az a legjobb hogy a tanárokhoz bátran fordulhatunk mindenben. (a felsős tanárokra értem, az alsós tanárokat nem ismerem annyira) Szóval ez a leterheltség nem igaz! Nem ők szablyák meg hogy mit szeretnének tanítani a gyerekeknek... Kerettanterv alapján működik az egész rendeszer .Sajnálom hogy ilyen a véleményed az iskoláról. Szerintem keress fel egy tanárt, (osztályfőnök, igazgató) akik orvosolni tudják a problémádat. Mindenre van megoldás! Beszéld meg a problémáidat Velük. Biztos hogy meghallgatnak. Ja és visszatérve erre a leterheltségre, én nem tudom, de én most nyolcadikban, napi fél-egy órát tanulok és félévkor kitűnő lettem. Ebből az következik hogy a tanárok jól meg tanítják órán, és keveset kell otthon tanulni. Az is pozitívum hogy megértik a gyerekeket, velem volt már olyan hogy otthon hagytam egy fogalmazást, (magyar órára kellett) és törin hazamehettem érte... Meg a családias légkörről nem is beszélve..
2010. febr. 24. 20:14
 9/15 anonim válasza:
és versenyeredményekben sem az utolsó....
2010. febr. 24. 20:21
 10/15 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok: ennek utána fogok nézni, hogy mennyire vannak leterhelve...
2010. febr. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!