Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 4 évfolyamos gimnázium Pesten?

Animeholnapok kérdése:

4 évfolyamos gimnázium Pesten?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sokára, ott tartok, hogy felvételizni kellene. Elkezdtem gondolkozni azon merre is vihetne utam, de nem nagyon van ötletem. Viszonylag erős gimnáziumot keresek, ahonnan nagy eséllyel juthatok tovább majd a jövőben. Illetve még a művészeti sulik is nagyon vonzanak. (Aki ilyenbe jár írjon róla pár szót, légyszíves!) Igazán még én se tudok dönteni a kettő közül, igazi dilemma. A gimi ha lehetne akkor Pesten legyen. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 17. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézd meg az eredményeket és az alapján el tudod dönteni, h melyik szimpatikus, persze vannak még jó gimik

kicsit pontosabbat nem tusz írni?:) miket szeretsz még,( láttam a művészetit) melyik nyelvet szeretnéd tanulni...

2015. ápr. 18. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Első óta az angol nyelvel barátkozom, és jövőre kezdem az oroszt. A humán és a természettudományi tárgyak vonzanak. Köszi a segítséget!
2015. ápr. 18. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:

az eötvöst szerintem mindenképp nézd meg, ha ezek érdekelnek

szívesen:)

2015. ápr. 18. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:

az eötvöst szerintem mindenképp nézd meg, ha ezek érdekelnek

szívesen:)

2015. ápr. 18. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Kőrösi Csoma Sándor gimi
2015. ápr. 18. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm :D Igen az Eötvöst már én is néztem :)
2015. ápr. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!