Kakaó39 kérdése:
Mire tudnék továbbmenni ezekkel?
Figyelt kérdés
Most kell faktot választani és fogalmam sincs mit válasszak, mert még azt sem tudom mi akarok lenni. Vmilyen nyelvre szeretnék továbbmenni, de ahhoz inkább magyarvtöri kell, ami egyáltalán nem. Legalábbis a töri semmiképp. A magyar infót néztem még de azzal mire tudnék menni?? Meg a biosz infóval??
Amúgy szeretek sportolni, leginkább síelni, és szeretek gyerekekkel foglalkozni. A tanítás kizárva, maximum magánba. Az ovis meg bölcsis nénit nem tudom elképzelni. Igazából semmit nem tudok magamnak elképzelni. Nem is érdekel semmi annyira h egész életemben azzal foglalkozzak.
Szóval köszönöm az ötleteket és jótanácsokat ^^
Ui.: nagyon sok továbbtanulási tesztet kitöltöttem már, de egyik sem adott semmi ötletet...
2015. ápr. 16. 19:16
1/5 anonim válasza:
Nyelvre nyelv kell, nem magyar meg töri..
2/5 anonim válasza:
Nem is értem, mit szeretnél. Először is döntsd el, mivel szeretnél foglalkozni, aztán merüljön fel ez a kérdés. Ne a gombhoz akarj kabátot keresni.
3/5 A kérdező kommentje:
De nem tudom mi szeretnék lenni. Évek óta gondolkozok rajta és semi nem jutott eszembe amit szívesen csinálnék vagy bármi. Tudom hogy itt kéne kezdeni de nem tudom..
2015. ápr. 17. 21:05
4/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Nézd át a felvi.hu-n található szakok listáját, és válogasd ki, melyik érdekel hangzásra. Olvasd el, hogy miről szól, mit tanulnak az adott szakon, és hogy milyen munkákat végezhetsz vele, esetleg nézd meg, hová szakosodhatsz. Eléggé le tudod szűkíteni a kört, ha rendesen megnézed a szakokat.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2015. ápr. 18. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!