Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha ennyit rontok visszautasíth...

Ha ennyit rontok visszautasíthat a középiskola?

Figyelt kérdés
Van amiből rontottam egy jegyet, viszont van amiből javítottam egyet, szóval az átlagom körülbelül ugyan annyi lesz. Azért izgulok, mert eddig bioszból ötös voltam, de úgy néz ki, hogy év végén hármas leszek. Így visszautasíthatnak, ha egy tantárgyból két jegyet rontottam?
2015. ápr. 16. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Istenem... A tanárok sem mondják el, hogy mit hogyan kell?

Ezt leszámítva már 20.000 ezzel kapcsolatos kérdés volt, mindegyikre az a válasz, hogy le se szarják, hogyha te utolsó év végén szín kettes vagy, csak ne bukj meg.

2015. ápr. 16. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
És pont biosz tagozatra vettek fel?
2015. ápr. 16. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha marad az átlagod, nem fogja nézni senki mennyit rontottál - meg nem te vagy egyedül, aki ront egy-két tizedet -
2015. ápr. 16. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
le se fogják szarni... majd egyesével nézegeti 120 felvett ember átlagát
2015. ápr. 16. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen már ennyi állampolgári ismereted 14 éves korban! Ha felvettek, akkor fel vagy véve. Pont. Nem lehet döntéseket utólag megváltoztatni, nem lehet úgy élni, ha az embert összevissza dobálnák!
2015. ápr. 16. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
nem kérdezik meg sehol, nem számít.
2015. ápr. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!