Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudok tenni, ha az egyetem...

Mit tudok tenni, ha az egyetem a nyelvvizsga leadása utáni 30 napon alatt nem hajlandó kiállítani a diplomámat?

Figyelt kérdés

Tavaly végeztem az egyetemen, és egy hónappal ezelőtt adtam le a nyelvvizsga bizonyítvány másolatát. Elvileg nekik 30 napon belül kell kiállítaniuk az oklevelet. Ezek szerint a héten meg kéne kapnom.Viszont megtudtam, hogy április 30.-ára tervezik a diploma átadását. Ez így már nem 30 NAPON BELÜL van, hanem az már MÁSFÉL HÓNAP.

Ez a 30 napon belüli kötelességre mennyire lehet őket kötelezni?

Nagyon fontos lenne, hogy megkapjam minél előbb a diplomámat!!

2015. ápr. 15. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Hűha, 15 napot még várni kell, tragédia.
2015. ápr. 15. 14:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, az mert ápr. 27-ig lehet leadni egy állásra pályázatot... ami nagyon jó lett volna..
2015. ápr. 15. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a keménykötésűt nem is kapod meg, lehet addig kérvényezhetsz egy azzal egyenértékű igazolást, amivel már jelentkezhetsz az állásra is.
2015. ápr. 15. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg még fizetni is kell az oklevélért
2015. ápr. 15. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen állásra jelentkeztél, de sok helyen már a meghirdetéskor el kezdik behívni a szimpatikus jelentkezőket, így lehet, hogy 27-ére már meglesz, kit vesznek fel. Szerintem küldd el a nyelvvizsgád és záróvizsga bizonyítványt (vagy amilyen papírod van), és írd meg, hogy a diploma kiadása folyamatban van, sőt érdemes lenne oda is telefonálnod.

Beszéltél a To-val? Minden rendben van? Néha egy kis személyes sürgetés csodákra képes. :)

2015. ápr. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!