SZIE vezetés-szervezés MSC levelező BP vagy OE vállalkozásfejlesztés? Mennyire nehéz ez a két szak, és melyikre érdemesebb jelentkezni?
KKV szakirányos GAM diploma. Főiskoláról. Sosem a pénzügy, számvitel s társai érdekeltek, sokkal inkább a vállalkozás, a menedzsment, na meg az emberi erőforrás.
emberi erőforrás tanácsadónak nem tudok továbbtanulni, mert nem felel meg a bemeneteli követelménynek a diplomám.
A vállalkozásfejlesztést OE-n tudnám tanulni, de az OE gazdasági képzéseiről túl sok jót még nem hallottam.
A vezetés-szervezés SZIE mintaqtantervén viszont nagyon fennakadtam, már megint csak a pü és számvitel anyagok hada.
Gyűlölöm a számvitelt is, kontrolingot is és a pénzügyet is. Aztán lehet, hogy csak az oktató tanáraim miatt alakult ez így. Ki tudja. Vajon mennyire van értelme így belevágni, s melyik lenne a teljesíthetőbb?
Köszönöm!
anno gazdaságira akartam menni, sajnos 2 ponttal lemaradtam az államirol.
Szüleim nem tudták volna fizetni a gazdasági képzési összegét ,így elmentem gépészmérnök BSc-re.(Utólag nem bántam meg)
Most végzek a BSc vel és megyek is Gazdasági MSc re egyenesen.
Nekem tetszik ez a bolognai rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!