Mi van, ha lemaradok a szóbeli felvételiről? :S
Figyelt kérdés
A budapesti Szent László Gimnáziumba szeretnék járni, de eléggé össze-vissza van írva, hogy mikor lesz a szóbeli, szóval most nem tudom mi van. Ha lemaradok a szóbeliről, akkor már nincs is semmi lehetőség, hogy odamenjek?2010. febr. 19. 16:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs össze-vissza írva, ha nem mész el saját magadnak ártasz. Mindenképp menj el, ha nem érted a kiírásokat akkor kérdezz rá egy illetékestől, hogy neked akkor mikor is kellene menned.
Ha így előre elhatározod, hogy nem mész el az már rég rossz.
2/6 anonim válasza:
Ha nem érted az időpontok kiírását, hívd fel a sulit, kérd a titkárságot, ott szájbarágósan mindent el fognak mondani neked.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én mindenképpen el akarok menni szóbelizni, hiszen oda szeretnék járni!
de így van írva...:
ált. iskolai szóbeli február 22. - március 12.
két sorral lejjeb viszont ez:
ált. iskolai meghallgatás (szóbeli) március 1-6.
ált. iskolai szóbeli március 6. (szombat)
2010. febr. 19. 17:20
4/6 anonim válasza:
Hívd fel az iskolát. Mi olyan bonyolult ezen? Vagy kérd meg anyukádat.
5/6 anonim válasza:
Névreszólóan kell, hogy értesítsenek a szóbeli időpontjáról, ez nem ömlesztve van, pláne nem egy napon. Még csak most folyik a szóbelik beosztása.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. febr. 19. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!