Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem vagy Miskolc...

Debreceni Egyetem vagy Miskolci Egyetem a jobb? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Állam és jogtudomány karon szeretnék tanulni, a két egyetem közül szerintetek melyik a jobb? :)

17L

2015. ápr. 6. 19:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

És meg azt mondod nem kell 90% körül érettségi.

Mondjuk nem hogyha van gyereked vagy fogyatékkal élsz meg nyertél olimpiát, versenyeket, van okj-d. Vagy esetleg full 5-ös vagy mindenből. Államira. Költségtérítésesre ezek szerint a nagyon kukákat is felveszik. 240 vagy 280 az mit akár ott olyanokkal szemben akik 2x olyan jók mindenből ez nem mindegy. Hatalmas a differencia.

2015. ápr. 11. 20:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha beakar jutni mondjuk költségtérítésesre,akkor nem kell 90% feletti érettségi,ennyi:D Egyébként ezt a ponthatárt nem én húztam meg,nem tudom mit kell háborogni.Szerintem is elég kevés a 240 pont,de ez van.Nálunk a 464-et senki nem érte el,szóval mindenki fizethet rendesen,de sokan vagyunk,köztük én is,akinek azért meg lett a 400 vhány pontja + emelt érettségik,nem tudom hány nyelvvizsga,de így sincs senki sem államilag támogatotton.Ettől függetlenül nem a hülyék járnak oda.Engem felvettek volna az Elte-re is a pontommal,de nem is szerettem volna oda menni és sztem jó döntést hoztam:)
2015. ápr. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!