Kémia vagy fizika?
miért lenne könnyebb a fizika?
2x annyi számolást kell tudni
a fizika könnyebb, szóval nem kell annyi elméletet tudni mint a kémián, könnyebb elbukni a kémia írásbelit szerintem.csak meg kell nézni az országos átalgokat. és tudják, hogy a kémia emelt főleg az orvosisoknak kell, évről évre nehezebb.
és szerintem is átláthatóbb a fizika elmélete.
de ez egyéntől függ.
nekem azt mondták, hogy nem indul hátránnyal aki fizikával megy, különben nem lenne ilyen lehetőség. előről kezdik majd a kémiát. de nyilván ha felvesznek, akkor nyáron jó ha tanulod majd!
Szerintem azt válaszd, ami jobban érdekel, és jobb vagy benne. Mivel az első állomás az egyetemi felvételi, oda nem kevés pont kell. 400-430 pontokról beszélünk, és ezt úgy kell összehozni, hogy emelt érettségikkel. A kémiát meg meg tudod tanulni egyetem alatt is.
Vagy válaszd mind a kettőt, nyilván több óra, több követelmény, de ha a fizika a könnyebb neked, és azzal jó ponot tudsz hozni, akkor a kémia nyilván kieshet, de mivel azt is tanulod, ezért egyetemre annyira nem lesz idegen.
nincs ilyen.. olyat hallottam hogyha mondjuk ponthatáron van valaki akkor megnézhetik hogy van -e valami plusz neki, pl OKTV helyezés, nyelvvizsgák..stb
de nem fognak különbséget tenni a kémia és a fizika érettségizők között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!