Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesten legjobb gimi?

Budapesten legjobb gimi?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Fazekas (kb. minden rangsor szerint ők a legjobbak országosan is). Már ha a legjobb alatt a tanulmányi területen elérhető eredményeket érted.
2015. ápr. 3. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Fazekas, Apáczai és Városmajor.

A fazekas meg az apáczai nagyon jó helyek és a tanulmányi meg versenyeredményeik is a legjobbak de szerintem az ideális gimi az a városmajor (oda jártam ;)) mert ott is nagyon nagyon jók az eredmények de ott gondolkodni is tanítanak meg jó a légkör és nem csak a tanulásra van lehetőség hanem zene, sport stb... Szerintem egy giminek teret és lehetőséget kell biztosítani minderre hogy megtalald azt amiben tényleg jó vagy, ne csak egy jó tanuló legyél aki tudja a fizikát is ötösre ;))

2015. ápr. 4. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Otos vagyok fizikabol :-)
2015. ápr. 4. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Uhh bocsi nem olvastam vegig ezert valaszoltam rosszul de teljesen igazad van :-)
2015. ápr. 4. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát a gyakorló gimik mind nagyon jók
2015. ápr. 4. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Humán vagy reál tagozat?
2015. ápr. 4. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Kétségtelen a Fazekas a legjobb :)

A top 10 legjobb iskola Budapesten: 1. Fazekas; 2. Eötvös; 3. Veres Péter, Szent István, Radnóti; 4. Trefort, 5. Apáczai; 6. Városmajori; 7. Kempelen Farkas; 8. Toldy; 9. Madách; 10. Ciszterci Szent Imre

2015. ápr. 5. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg még a Piarista is jó -
2015. ápr. 6. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg a Berzsenyi jó még (van matek meg fizika tagozat)
2015. ápr. 6. 12:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :-)
2015. ápr. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!