Kötelező szaknyelvi félév hova számolható?
Figyelt kérdés
A DE-TTK szakjain a szaknyelvi félév kreditjeit hova lehet elszámolni? Ahogy néztem szerintem szabadon választható tárgynak mert az egyéb helyeken (törzsanyag, szakmai anyag, stb.) már megvannak enélkül is a kötelezően előírt kreditek. De vannak aki szerinte nem számolható el szabadon választott kreditként és olyat is hallottam hogy ez nem számít sehova (mondjuk szerintem ez hülyeség mert akkor nem lenne 2 kredit, hanem 0 kredit lenne mint mondjuk a tesi). Aki tud segíteni írjon! Előre is köszi!:)2015. ápr. 2. 14:22
1/1 anonim válasza:
Pedig ha úgy van megadva, hogy "kötelező", akkor
a kötelezőkbe kéne beleszámítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!