Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek érettségin 2-est IQ-ból...

Matek érettségin 2-est IQ-ból el lehet érni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tanulás nélkül.
2015. márc. 31. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért nem árt, ha van némi háttértudás... De a kettest nem nehéz elérni.
2015. márc. 31. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Közepen az 5-ös is megvan iqból ;)
2015. márc. 31. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Általános iskolai tudással és józan paraszti ésszel vidáman megvan a hármas is. Annyira azért biztosítsd be magadat, hogy legalább 1-2 feladatsort nézz át, hozzá a megoldásokat is, illetve tanuld meg használni a függvénytáblát is! Így egy erős négyes- gyenge ötös sincs kizárva.
2015. márc. 31. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért a tételbizonyításokat nézd át! Azért ahhoz, hogy tanulás nélkül pusztán "józan paraszt ésszel" kettest kapj, ahhoz olyan feladatsor is kell, szóval jó adag mázli. De amúgy vékony jégen jársz!!
2015. márc. 31. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Középszinten nincs bizonyítás. Elég a tételt ismerni és hivatkozni rá, sokszor elég név nélkül is, de a bizonyítás az emelt szintű tananyag, és nem hinném, hogy arra vonatkozott volna a kérdés.
2015. márc. 31. 22:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Középszintre gondoltam. Itt nincs bizonyítás, jól mondta az utolsó. Köszi a válaszokat! :)
2015. ápr. 1. 06:31
 7/9 anonim ***** válasza:

mindenképpen használd a függvénytáblád, tudd mit ,hol kell keresni.

a következőt javaslom:

a régi érettségik első felét kezdd el megoldani.

mindig használd a függvénytáblát.

az első feléhez minden infó benne van, összes azonosság,képlet stb. csak tudd hol van, ne kelljen keresgetni sokáig. tényleg minden benne van ami ahhoz kell!! egyedül a mondat megfordítást nem találtam eddig

a második felében ha szerencséd van akkor van valami szövegértés, vagy egyszerű egyenlet megoldása. sokszor 6 pontért olyan egyszerűek vannak, hogy van egy egyenletrendszer, és már ki is van fejezve az egyikből mondjuk az y, csak be kell helyettesíteni a másikba..

vagy négyzetgyökös egyenletek, csak négyzetre emeled mindkét oldalt.. stb

és lehet potyapontokat ellenőrzéssel szerezni

aki ezen megbukik, úgy hogy nála van a legális puska, az nagyon buta

2015. ápr. 1. 15:04
 8/9 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy közel 20 feladatsor után már nem igazán lesz más, mint ami eddig is volt, ha azokat érted akkor szerintem 80% nem elérhetetlen

statisztika (szórás!) és kombintronika százalékszámítás tuti hogy lesz

2015. ápr. 1. 20:07
 9/9 anonim válasza:
nekem közép szinten 2-es lett, méghozzá szóbeliznem is kellett xDDD és a legnagyobb vicc, hogy csak a matekra tanultam, de arra úgy, mint a kisangyal.. embertől függő, nekem sajnos nincs fejem a matekhoz, de amúgy meg simán meg van a 2-es.
2015. máj. 1. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!