Titeket elfogadtak/piszkáltak gimiben csak azért mert más a stílusotok és más zenét hallgattok?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok melyik gimibe jártatok.2015. márc. 31. 18:58
1/1 anonim válasza:
egy közepes kategóriájú pesti gimibe jártam, azt nem írom le, melyikbe. punk lány vagyok és voltam, az osztálytársaim 1-2 alfahímtől eltekintve elfogadtak és szerettek. a folyósón kaptam beszólogatásokat, és a tanárok, akik nem tanítottak, mindig elítéltek, és gorombáskodtak.
nem piszkáltak, de nem is volt rajtam igazán 'fogás', a legtöbb beszólásra (diákoktól) visszaszóltam, vagy csak figyelmen kívül hagytam. mivel az utcán, mindennapokban is ugyanezeket kapom, egy idő után lepereg :D de aki veszi a fáradtságot, hogy megismerjen, az többnyire elfogad a más ízlésemmel, világszemléletemmel együtt :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!