Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rekreációszervezés és egészség...

Rekreációszervezés és egészségfejlesztés?! Segítsééég!

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem, de fogalmam sincs, hogy hova menjek vagy egyáltalán, hogy mi szeretnék lenni...Engem az egészséggel kapcsolatos dolgok érdekelnek....dietetikus stb. De dietetikus szakra nem vennének fel mert biosz,kémia,fizika kilőve... De ez a rekreációszervezőő nagyon tetszik nekem.. Kérdésem a következő.. Nagyon fontos ezen a szakon a tesi? jó megértem kell meg minden mert hát ez a lényege. De muszáj, hogy olyan hú de jó legyek tesiből vagy ilyesmi? Fontos a tesi érettségi? És pontosan ez a szak mit foglal magába? sokat olvastam róla,de nem tiszta a dolog. Tudnátok segíteni??? kétségbe vagyok esvee..:/:)

2015. márc. 31. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

"biosz,kémia,fizika kilőve..."

Könyörgöm, akkor ne akarj az egészséggel foglalkozni, az ilyen hozzád hasonló félművelt egyének ugyanis ezerszer többet ártanak, mint amennyit használnak, az egészséggel kapcsolatos dolgokhoz ugyanis elengedhetetlen a biológia ismerete, és egy minimális kémia ismeret.

2015. márc. 31. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Van. mind a kettő meg van... Csak a jegyeim nincsenek.
2015. márc. 31. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Csak a jegyeim nincsenek."

Jaa, tehát ha jól értem, akkor mondjuk szakközépbe jártál ezért nem volt elegendő óraszámod az érettségihez?

Ha megvan az érettségi utána nem számít az óraszám, lehet újraérettségizni bármiből.

2015. márc. 31. 19:56
 4/4 anonim válasza:

Igen fontos a tesi mivel olyan óráid vannak hogy, falmászás, korcsolya, fallabda, motoros képességek I-VIII.(8tantárgy), sítábor, vízi rekreációs tábor, labdajátékok, crossfit, ritmikus gimnasztika, aerobik, tánceaerobik stb.

Elég rossz az elhelyezkedés belőle.. :/

2018. jan. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!