Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet Gimnáziumból Szakközépbe...

Kisvuk29 kérdése:

Lehet Gimnáziumból Szakközépbe váltani 2 év közt?

Figyelt kérdés

Jelenleg 5 éves képzésen vagyok (3.év 10. évfolyam) de mikor elkezdtem már akkor is csak azért nem szakra mentem mert nem tudtam mi akarok lenni

Azóta jött egy költözés és jelenleg kb 120kmt kell utazni oda vissza naponta

már egy éve megy ez de olyan értelmetlennek látom

A Pétervásárai mezőgazdasági suli még 20 km-re sincs

Akár kocsival is be tudnék járni vagy motorral és nem sokkal lenne drágább mint a busz most

Na tehát a kérdés hogy képzés közben suli típust lehet váltani

Jó lenne ha 2 évvel átvennének

Azért lenne jó a mezőgazdaság mert ha jól hallottam a szakon végzettek igényelhetnek fiatal gazda támogatást ami nem lenne rossz egy saját tanya vételére

Na meg jó lenne ha segítenének elérni a traktor jogsit

2015. márc. 30. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel ott már tart a képzés ritkán vesznek át gimiseket. Különleges helyzetek mindig vannak. Menjetek be az igazgatóhoz egy konzultációra és ó majd eldönti
2015. ápr. 7. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 7. 15:19
 3/3 anonim válasza:
Ettől a tanévtől megváltozott a tanterv a szakközepekre vonatkozóan, és ezért ha átmész egy szakközépbe, akkor mindenképpen 9. évfolyamtól kezdenél. Az egyik haverom példájából indulok ki, ő 10.-esen megbukott és most megint 9.-es.De javítsatok ki ha esetleg rosszul tudom.
2015. ápr. 9. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!