Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri másodévesen beiratkozni...

Megéri másodévesen beiratkozni kollégiumba?

Figyelt kérdés
Elsőéves vagyok az egyetemen, de most albérletben lakom. Eléggé sivárak így a napjaim, ezért gondolkoztam el azon, hogy jövőre jó lenne kolisnak lenni. Ez az egy dolog aggaszt, hogy lehet így már nem tudnék vagy nehéz lenne beilleszkedni. Vagy ez egyáltalán nem így van és rossz a gondolatmenetem?

2015. márc. 27. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Valakinek van ideje azon tengődni, hogy sivár az élete :D. Gyere át mérnöknek itt nincsenek ilyen problémák.
2015. márc. 27. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

#1: Ez csúnya volt. Deamúgy tényleg így van, üdv egy sorstárs :D

Szerintem nyugodtan jelentkezz koliba, nálunk pl félévenként újra kell jelentkezni. Első félévben nem volt kolis, most viszont igen, és fantasztikus érzés a "Ház" tagjának lenni és részt venni az itteni dolgokban ^^

2015. márc. 27. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is mérnök vagyok, még is van időm elgondolkodni néha az élet nagy dolgain. :) Anyagi okok miatt voltam kollégista és nem mondanám, hogy kifejezetten szerettem, de a pénztárcámra jó hatással volt, ezért el voltam.

Így is sivárak voltak a tanulós napjaim, csak még pluszban a szobatársak is megkeserítették az életemet. :D

Akkor jó, ha van kivel összeköltöznöd, vagyis megvan a fix társaság, akikkel együtt tudsz élni.

2015. márc. 28. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

#1. :Nyugodj meg nem a tanulás hiánya miatt sivárak a napjaim... A társasági élet szintjén gondoltam.

#1, #2: Nektek köszönöm a válaszaitokat, érdekes hogy kettőtök álláspontja pont ellenkezik :D

2015. márc. 28. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
ja hát azért én se mondom, hogy levegőt nincs idő venni, mert pl volt idő hogy dolgozni is eljártam meg sokat inni, de közel sincs annyi, mint akik anno földrajzra vagy tanárira mentek
2015. márc. 28. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Ha rám céloztál szerintem nem ellenkezik a véleményünk, csak én már túl vagyok ezen-azon, míg a másik válaszoló ha jól olvasok a sorok között, talán elsős lehet. Akkor még én is élveztem az egyetemi és kollégista életet.

Jelenleg msc-s vagyok, 5 övé nyomom az egyetemet, egyelőre bukás nélkül és kezdek "beledögleni", hogy szépen fejezzem ki magam. Mivel amikor itt kezdtem most szeptemberben, nem ismertem senkit, ezért a szobatársaim sem azok az álom társak. Ezért mondtam, hogyha tudod kikkel bútorozol össze és szereted őket, toleráljátok egymás hülyeségeit, akkor jó a kolis élet (vagy ha véletlenül jó szobatársakkal osztanak be). Ha úgy jársz, mint én, akkor csak eltűröd, mert az anyagiak miatt muszáj.

2015. márc. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!