Megéri másodévesen beiratkozni kollégiumba?
#1: Ez csúnya volt. Deamúgy tényleg így van, üdv egy sorstárs :D
Szerintem nyugodtan jelentkezz koliba, nálunk pl félévenként újra kell jelentkezni. Első félévben nem volt kolis, most viszont igen, és fantasztikus érzés a "Ház" tagjának lenni és részt venni az itteni dolgokban ^^
Én is mérnök vagyok, még is van időm elgondolkodni néha az élet nagy dolgain. :) Anyagi okok miatt voltam kollégista és nem mondanám, hogy kifejezetten szerettem, de a pénztárcámra jó hatással volt, ezért el voltam.
Így is sivárak voltak a tanulós napjaim, csak még pluszban a szobatársak is megkeserítették az életemet. :D
Akkor jó, ha van kivel összeköltöznöd, vagyis megvan a fix társaság, akikkel együtt tudsz élni.
#1. :Nyugodj meg nem a tanulás hiánya miatt sivárak a napjaim... A társasági élet szintjén gondoltam.
#1, #2: Nektek köszönöm a válaszaitokat, érdekes hogy kettőtök álláspontja pont ellenkezik :D
3-as vagyok. Ha rám céloztál szerintem nem ellenkezik a véleményünk, csak én már túl vagyok ezen-azon, míg a másik válaszoló ha jól olvasok a sorok között, talán elsős lehet. Akkor még én is élveztem az egyetemi és kollégista életet.
Jelenleg msc-s vagyok, 5 övé nyomom az egyetemet, egyelőre bukás nélkül és kezdek "beledögleni", hogy szépen fejezzem ki magam. Mivel amikor itt kezdtem most szeptemberben, nem ismertem senkit, ezért a szobatársaim sem azok az álom társak. Ezért mondtam, hogyha tudod kikkel bútorozol össze és szereted őket, toleráljátok egymás hülyeségeit, akkor jó a kolis élet (vagy ha véletlenül jó szobatársakkal osztanak be). Ha úgy jársz, mint én, akkor csak eltűröd, mert az anyagiak miatt muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!