A tanár meg akar buktatni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv! Egész eddig jó tanulónak tartottak, tartottam magam, és más tantárgyakból jól is teljesítek (matek 5, angol 5, kémia 5, töri 4-5, biológia 4, fizika 4, földrajz 3, szakmai tárgyakból 3-4-5). Tehát összességében nem tanulok rosszul, de irodalomból hiába tanulok, kerek kettesre állok. Utolsó dolgozatom is 1-es lett mondván nincs benne a lényeg, pedig nem tudom abba mit lehetett volna még beleírni, de a tanár elég szubjektíven osztályoz. Azt mondta egy osztálytársamnak aki szintén hasonló cipőbe jár, hogy 2.00-tól megy át valaki, na most ad egy egyest már meg is buktam. Mit tegyek?#továbbtanulás #jegy #Magyarország #tanulás #iskola #gimnázium #szakközépiskola #pénz #bukás #irodalom
2015. márc. 26. 20:31
11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az irodalomtanár az ofő. Az átlagit az internetes napló magától számolja ki, ahogy beírják a jegyet (a tz az kettőt ér) és így állok kerek kettesre.
2015. márc. 27. 15:38
12/16 anonim válasza:
De 1,8ra vagy 1,9re egyaltalan nem muszaj megadni a kettest... Sot nalunk a suliban az volt a szabaly hogy a ketteshez el kell erni a 2,00-t bar senki nem volt olyan hulye hogy ennyit ne tudott volna osszehozni... Egyebkent sztem egyszeruen kerdezd meg az osztalytarsaidat h ok h tanulnak mert valamiert nyilvan jobb jegyeket kapnak mint te.
13/16 anonim válasza:
Próbálj meg odamenni a tanárhoz az irodájába szünetben személyesen, és próbáld jópofizva értésére adni, hogy te nagyon igyekezel, mindent megtennél, hogy sikerüljön, és mondja meg mit ajánl, tanácsol ezügyben
14/16 anonim válasza:
Keress egy másik tanárt, aki tud korrepetálni. Nekem is nagyon nyomi volt a magyar tanárom, soha nem tudtam hármasnál jobb verselemzést írni, és ő sem tudta elmondani, hogy mi kéne hozzá, hogy jobb legyen. Aztán elmentem egy magyartanárhoz, másfél óra alatt elmagyarázta, hogy minek kell benne lennie, meg hogyan és onnantól kezdve csak ötösöket írtam.
15/16 anonim válasza:
Kezdd el lapozgatni az irodalom könyvedet. Tanulj sokkal többet. Figyelj órán. Ha látszik rajtad, hogy csak egy kicsit is fáradozol, hogy jobb jegyet kapj, talán javít valamennyit a helyzeteden.
16/16 A kérdező kommentje:
Na most írtam egy egész jó dolgozatot, meg kérek majd plusz munkát és reménykedek abban, hogy két hónap alatt tudok javítani. Köszi a válaszokat. Van valakinek valami tippje, hogy hogyan tudnék javítani 2 hónap alatt minél többet?
2015. ápr. 11. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!