Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jár valaki gyakorló ápoló...

Jár valaki gyakorló ápoló képzésre?

Figyelt kérdés
Lenne néhány kérdésem.
2015. márc. 26. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, én arra járok. kérdezz nyugodtan :)
2015. márc. 26. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nálatok sincs gyakorlat az iskolában? Majdnem fél éve járunk oda, de még csak egyszer voltunk demonstrációs teremben. Akkor sem igazán tudtunk érvényesülni. Direkt azért mentem okj-ra, mert azt hittem, hogy gyakorlatiasabb. Igaz, hogy estin vagyok, mivel nappalira nem járhatok a korom miatt (25). Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy a kórházi gyakorlatokra kell-e venni munkaruhát vagy esetleg kapunk kölcsön.
2015. márc. 26. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem inkább diplomás ápolónak kellett volna jelentkezned
2015. márc. 26. 23:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de több helyről is hallottam, hogy azokat nem szivesen veszik fel a kórházakba, mert többet is kellene nekik fizetniük. A miénkben is kimondottan okj-s állásokat hirdetnek. Sőt, a közelebbi városokban is. Egyébként engem tanítanak diplomás ápolók és elmondásuk szerint ők még ennyit sem tudtak gyakorlatokon.
2015. márc. 27. 07:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy még több pontom is lenne a SE-ETK-re, mint amivel be lehet jutni, de a röghöz kötés, a szerződés taszít. 5 félévet vissza kéne e szerint fizetnem + 3 * 400 ezer költsgtérítés, mert elfogynak az államis féléveim. Nem nagyon éri meg ebben az országban.
2015. márc. 27. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is erre a képzésre járok, szintén OKJ. Nekem ez az utolsó évem és heti 3 alkalommal vagyunk gyakorlaton a kórházban, 2 napot az iskolában. A kórházban munkaruhát nem adnak, mindenki magának intézi. Mi a demonstrációs teremben még a legelején voltunk, mikor nagyon az alapokat tanultuk. Nálunk az esti tagozatosok is járnak a kórházba gyakorlatra. Valamit a te iskolád nem jól csinál szerintem..20/L
2015. ápr. 7. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik városba jártok?
2015. jún. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!