Van köztetek olyan, aki gyógyszertári asszisztens vagy annak tanul? Tudnátok segíteni?
Szóval van pár dolog, ami még nem tiszta!
Én most az új rendszer szerint tanulom ezt a szakmát. (gyakorló gyógyszertári asszisztensnél tartok, a Pannon Kincstárba járok)
A gyakorló 11 hónap és a ráépülő asszisztensi az még + 4 hónapos. Azt hallottam, hogy a sima asszisztensivel nagyon nehéz elhelyezkedni, mert mindenhova inkább a szakasszisztenseket keresik. De ha nem tudok sima asszisztensivel munkát találni, akkor a szak. asszisztensi tanfolyamot sem tudom elkezdeni, mert annak az egyik feltétele a 2 év gyógyszertárban eltötltött munkaidő. Tehát akkor én most feleslegesen kezdtem el ezt az egész tanfolyamot?? Rengeteg pénz és idő...Szeretnék nagyon ebben a szakmában elhelyezkedni, mert nagyon tetszik. De nem igazán látok ré esélyt. :/
Van valaki hasonló cipőben, mint én?
Köszönöm szépen a válaszod!
Igen, még a szakasszisztensivel is nehéz munkát találni, de nem lehetetlen. A volt gimis osztálytársam már pár hét keresgélés után talált magának munkát. Jól írod, csak az akaráson múlik az egész, na meg azért a szerencsén is. :))
SE-n nekem is szimpatikusabb, de ott baromi drága a képzés, nem tudnám rá egykönnyen összegyűjteni a pénzt.
Köszi a tanácsokat. További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!