Az egri Ward Mária Általános iskola es gimnázium mennyire vallásos?
Kedves Kérdező!
Én 8 éve tanulok itt, azonban még nem tapasztaltam olyat, hogy elvennék az egyéniségemet, de még a ,,ribik" sem jöttek szemben a folyosón. A vallásosságról csak annyit, mivel ez egy katolikus iskola, a vallásgyakorlás alapvető dolog, viszont még soha sem kényszerítettek senkit sem. Ha te nem hiszel, akkor szabad jogod van hozzá, de azért ha már valaki egy ilyen suliba jár, akkor evidens, hogy hisz Istenben. Az egyéniségedet, csak akkor veszi el bármi is (legyen az tanár, osztálytárs, média stb.) ha hagyod neki. A tanárokról pedig annyit, hogy mindenhol vannak jók és rosszak is, viszont szerintem az már egy nagy dolog, hogy nem csak egy vagy a sok közül, hanem mindenki ismer név szerint és ha problémád van, akkor a legjobb tudásuk szerint segítenek.
Remélem ez a válasz is hasznosnak fog bizonyulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!