Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt szintű érettséginél mi...

Emelt szintű érettséginél mi alapján dől el, hogy ki mikor fog szóbelizni?

Figyelt kérdés
Van valami módja, hogy mi alapján jelölik ki a tanulókat, ki mikor, melyik nap fog szóbelizni?(azt tudom, hogy most 4-11.-ig lesznek, de azon belül) Esetleg névsor? Vagy teljesen random módon történik emelt szinten?

2015. márc. 22. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk névsor alapján volt, akik a névsor elején voltak, azok pár nappal előttem szóbeliztek (én a végén vagyok).
2015. márc. 22. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Egymillió szempont alapján dől el, amit lehetetlen itt leírni. Névsorról eleve csak valamilyen részhalmazon belül volna értelme beszélni. Melyik megye, hány vizsgázó van, hol laksz, hol mikor állnak rendelkezésre vizsgáztató tanárok, és még egy csomó minden. Fölösleges ezen agyalni, sokkal többet ér az anyagra koncentrálni és várni az értesítőt.
2015. márc. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!