Melyik suli jobb? Széchenyi vagy József Attila? (mind a kettő pesti)
Szerintem a József Attila. Én szülőként néztem meg mindekét gimi felvételi tájékoztatóját. A Jóska sokkal szimpatikusabb volt, persze nekem. A fiamnak a Széchenyi tetszik jobban. Oktatás színvonalában egyértelműen a József A gimnázium jobb, pl. nézd meg ezt ftp://ftp.oki.hu/kozepiskolak/2006/kozepiskolai2006-nagyvarosonkenti.pdf ahol az összes középiskola felvételi eredménye fent van.
Ugyanakkor a széchényiben jobban tolerálják az alapból nem túl kiemelkedő tehetségű gyerekeket. Azaz, nem sütik rád, hogy lusta vagy vagy buta, hanem segítenek. Az épület ellenben randa.
Hát ez vicces kérdés :D
Én a Jóskába járok viszont egy csomó ismerősöm Széchenyibe jár. Széchenyi elég lepukkant hely, tanárok nagy része pofára osztályoz, és nem tudsz bemenni szünetekbe wc-re mert bagóznak egy csomóan.
Jóska erős suli, viszont a közösség kárpótol. A tanárok is rendesek, olyan nagy szemétládát nem is tudok most mondani :) Szal ez kb 100szor jobb suli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!