Tudnátok nekem mesélni a Xantus János Gimnáziumról?
Gratulálok az előttem szólókhoz, de ugy érzem érdemes elolvasni egy olyan véleményt is, amit nem az az egy % irt, akit az osztálya kiutalt, sosem volt közösségi ember, nem szeret tanulni. Stb... En a Xántus diakonkormanyzatanak voltam az elnöke két évig. Ezalatt összesen 40 programot bonyolítottak le (szoval nem csak könyvtárak éjszakája es sportnap van csak utanna kene nézni). A tanárok 90%a legjobb a szakmájában, kutatok, doktoralt emberek is vannak köztük, bár egy pár nagyszerű tanár elment egy igazgatóváltás utan, de ez bárhol elofordul. A közösség nagyon jo, összetartó.
En NEM bántam meg egy percig sem, hogy oda mentem.
(Ui. A golyak nem meg vannak alazva, csak azokon a dolgokon esnek at amiken anno mi is, vagyis annak toredeken) köszi a figyelmet
Én nagyon szeretem a sulit, sok a program, bazi erős, ezt aláírom, de kapsz is valamit a pénzedért.
A nyelvekre csak annyit tudok mondani, hogy akár jó tanárt fogsz ki a második nyelvre, akár rosszat, akkor is el kell menni magántanárhoz, ha komolyabban szeretnéd azt tovább vinni.
Vannak sznobok, kb. a suli 10%-a, tehát 800 gyerekből kb. 80. Nem sok.
Ja, és azoktól kérdezem, akik szerint shit a suli, akkor mi a pitliért jártok ide. Lehet sulit váltani, nem kötelező az ország 2. legjobb gimijébe járni.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!