Hol találok Debrecenben ilyen iskolát? Sürgős!
13 éves vagyok, így magától adódik, hogy jövőre el kell hagynom az általános iskolát, hogy gimnáziumban, vagy netán szakközépben tanuljak tovább. Az, ami igazán érdekel, mint hobbi, mint jövendőbeli munka, az az újságírás. Online formában már rengeteget gyakoroltam különböző magas színvonalú virtuális-újságokban és úgy érzem, elég jól megy. Mindenképpen olyan iskolába szeretnék továbbmenni, ahonnan később ilyen pályára tudok lépni (természetesen a megfelelő képesítés elvégzése után). Sajnos az egész iskolámban rendkívül elmaradott az ilyesfajta felvilágosítás, így kénytelen vagyok virtuális módon megtudakolni, ha már máshogy nincs rá lehetőségem. Szóval: hol találok Debrecenben (és csak itt!) ilyen iskolát? /A kiadásszerkesztő és egyéb, ehhez tartozó körök iránt is érdeklődöm/
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Szerintem egy humán tagozatos gimnázium való neked! :) Én legalább is ezt ajánlanám...
Nézz körül, rengeteg gimi van Debrecenben, én sajna csak a legerősebbeket tudom említeni, de nem tudom, az megfelelő lenne-e neked... Nem lenne-e túl erős. Szóval írd be a google-be, hogy Debreceni gimnáziumok, és keress olyat, ahol van humán tagozat :)
Kossuth Lajos Gimnázium, Fazekas Gimnázium
Tóth Árpád Gimnázium (TÁG)
Ezek ott a legjobbak
Tóth Árpád Gimnázium
Kossuth Lajos Gimnázium
Fazekas Mihály Gimnázium
Esetleg az Ady (humánban erős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!