Az egyetemen mindenféle indokokra hivatkozva (nem voltam tanarítani, hiányoztam egy konzultációról) más második alkalommal nem engednek el tanulmányi kirándulásokra. Ez "belefér"?
Mert szerintem nem, ahova járok, ott 1,5 millió forint egy év. A tanárok érdeke az lenne, hogy a hiányzásaim ellenére is elősegítsék a tanulmányaimat, nem pedig az, hogy akadályozzák őket. Szerintem, bár gondolom egyeteme válogatja, de a képen is látszik, hogy a tanár is írja, hogy nem szeretne kivételezni, velem mégis kivételt tesz.
Látszik, hogy dühösen írtad, mert így külső szemlélőként szerintem ez nem igazán tiszta. Megmondta, hogy valószínű több jelentkező is lenne és kivételezne akkor veled. Ha a kirándulás feltétele pedig a bejárás volt, hát szívás. De ha egy szemináriumra se jársz be se teljesítheted a tárgyat. HA ez csak mondvacsinált indok akkor értem, hogy dühítő, de hidd el más egyetemeken sokkal meredekebb dolgokat is megcsinálnak.
Amúgy lehet, hogy valamiért nem bír a tanár, és hiába vagy fizetősön, se a diplomát se a szimpátiát nem veszed ezzel meg. Ezt nem izélésből, engem sem bírt több tanárom, de okosabb szerintem ha nem szólsz semmit és csak csinálod a dolgod. Vágtak már meg szigorlaton is fél ponttal, más ment sírni én meg inkább elmentem UVzni még egyszer. De szerintem ezzel jobban is tiszteltek utána a tanárok és kevésbé voltak ellenségesek velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!