Érdemes ezt tanulnom?
Figyelt kérdés
SZTE-re szeretnék menni. Nagyon érdekel a kommunikáció, marketing és a pszichológia. Gondolkodnom kell, hogy hová menjek tovább. Szerintetek érdemes ide mennem? Kommunikáció- és médiatudomány szakra mennék és 1 év múlva felvenném mellé a gazdálkodás menedzsmentet vagy a kereskedelem és marketinget. Vagy a pszichológia jobban megérné? A pszichológusok egy idő után tényleg "bekattannnak"?2010. febr. 16. 15:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Főleg, ha mellé egy gazdasági szakirányt választasz. Nem lesz egyszerű, de kitartást.
Arra jelentkezz, ami érdekel is, ne azért menj valahová, mert az majd megéri anyagilag.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A Kommédia és egy gazdaságival ugye könnyebben el tudok helyezkedni, mint ha csak az egyik lenne meg... Elmehetek ezekkel akár multikhoz akár médiába. Vagy rosszul gondolom? Szerintetek a Gazdasággi közül melyikre menjek? ÍA pszichológiát érdemes elkezdenem?
2010. febr. 16. 22:28
3/5 anonim válasza:
Neharagudj, de lenne egy kérdésem: milyen szakra jártál gimibe???
4/5 A kérdező kommentje:
Általánosra. Magyar, töri, matek, info faktra.(infora akartam menni, 9.-ben le is raktam a középszintű érettségit, de rájöttem, hogy nem vagyok elég "kocka" , hogy informatikus legyek) Miért kérdezed?
2010. febr. 17. 22:18
5/5 anonim válasza:
mert most vagyok 8.os és a pszichológia, kommunikáció engem is érdekelne :) köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!