Bunkóság kimenni az óráról, amikor kicsengetnek, miközben a tanár magyaráz még a 20 perces szünetben végig a többieknek?
volt egy tanárom, aki mindig 15-20 perces késésekkel jött be órára, aztán a szünetet is végigdumálta, és volt, hogy a következő órát tartó tanár dobta ki. nála megcsináltam, hogy kijöttem az órájáról kicsengetéskor. a második ilyen alkalom után bevágott egy szaktanárit. ezután a szüleimmel meglátogattuk az igazgatót, aki elbeszélgetett a tanárral, és utána nem volt ennyire durva a helyzet. de hozzá kell tenni, hogy nem csak én panaszkodtam rá, hanem szinte az egész iskola.
tehát igen, bunkóság kimenni az óráról, és a csengő a tanárnak szól, de az óra a tanáré, a szünet a diáké... van olyan helyzet, hogy csak az segít, ha az ember kimegy a teremből.
B verzió: beszéljetek össze az osztállyal, és menjen mindenki. így lehet, hogy a tanárnak feltűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!