29. helyről bekerülhetek a Városmajori Gimnázium spanyol szakára?
Figyelt kérdés
kitűnő tanuló vagyok, csak a felvételit elrontottam egy kicsit, ezért csak 29. helyre kerültem, és azon aggódok egy ideje, hogyha első helyre írom be a Városmajorit, felvesznek-e. A válaszokat a lehető leghamarabb légyszi. köszönöm!2015. márc. 17. 18:18
1/4 anonim válasza:
hány embert vesznek fel? de amúgy szerintem bekerülhetsz.
2/4 anonim válasza:
3 évvel ezelőtt 74., 2 évvel ezelőtt 49. volt az utolsó bejutott spanyol nyekre.
Ne aggódj már ennyire :) Biztos, hogy bejutsz!
3/4 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy felvesznek! Nyugi! Semmiképpen ne változtass a sorrenden, ha ide akarsz jönni!
4/4 anonim válasza:
Szia! Felvettek végül?? :) Engem igen(spanyolra)ha téged is,és ismerkedni akarsz az új osztálytársakkal írj privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!