A nyolcadik kerületi Vörösmarty Mihály Gimiről lenne pár kérdésem. Meg tudnátok válaszolni őket? (részletek lent)
A médiaszakra vonatkozóan főleg. :) Akik oda járnak, vannak-e külföldi utak, és a költségből mennyit támogat az iskola? (és hova mentek)
Ami talán még fontosabb is, hogy ugye a második választott nyelv lehet francia, német, spanyol és olasz...Na, a választott nyelvből milyen szintet lehet elérni a négy év végére? Milyen szintű nyelvvizsgát? Na, és angolból meg lehet a felsőfok is?
Valamint a médiára is kitérve, miket tanultok meg a négy év alatt? Vágás, fotózás, újságíráson belül bővebben?
A közösség jó? :)
Köszi, ha válaszoltok. :)
Nem tudok az összes kérdésre válaszolni, csak néhányra.
A második nyelvből kb. középfokú szintet lehet elérni a négy év végére :) De ha kicsit ráfekszel, akkor érettségi utáni kb. 2-3 hónapos nyelvtanfolyam után megszerezheted a felsőfokot is.
Angolból biztos, hogy megszerezhető a felsőfok.
A közösségről azt hallottam, hogy elég sok a sminkelős, miniszoknyás lány :/ Az egyik barátnőm volt szóbelizni. De lehet, hogy ez csak egy rémhír
Köszönöm a választ, végül nem ezt a sulit választottam, mert túl sok rémhírt olvastam róla túl sok helyen. :/
Egyébként én is voltam szóbelizni ott, és akkor még nagyon tetszett, de csak néhány tanárt meg a szóbeliző nyolcadikosokat láttam, azt nem, hogy egyébként milyen diákok járnak oda. A felvételizők nagyon szimpik voltak, meg a tanárok is, de sok helyről hallottam, hogy gyenge suli, és meg volt a lehetőségem, hogy egy erősebbe menjek, úgyhogy végül azt választottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!