Szerintetek felvesznek a Budapesti Ady Endre gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Nemrég jelent meg a lista és 30.vagyok...mennyi az esélyem ?2015. márc. 14. 14:43
4/11 anonim válasza:
Melyik szakra?
Így könnyebb lenne segíteni :/
5/11 A kérdező kommentje:
Humán ...16fő
2015. márc. 14. 17:43
6/11 anonim válasza:
3 évvel ezelőtt 109., 2 évvel ezelőtt 61. volt az utolsó bejutott.
Szerintem 100%, hogy bejutsz :D Nem egész a duplájának kell kiesnie, hogy te bejuss, akik meg az "élmezőnyben vannak" (vagyis az ideiglenes alapján bent vannak) sosem az Adyt írják elsőnek.
7/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi :D remélem felvesznek :) valaki közületek jár az Adyba ??
2015. márc. 15. 12:27
8/11 anonim válasza:
Egy barátnőm jár oda, hatosztályosba :)
9/11 A kérdező kommentje:
És szereti ?
2015. márc. 16. 13:50
10/11 anonim válasza:
Nagyon! :) Sokkal jobban érzi magát, mint a mi sulinkban, itt rémes élményei voltak. A közösség összetartó, bár inkább a lányok és a fiúk külön részre osztódnak (de ez szerintem a hatosztályos miatt van).. Jók a tanárok, viccesek, de azért követelnek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!